• Openingstijden

  LESTIJDENX

  DINSDAG20:30 - 22:00 uur

  VRIJDAG19:00 - 21:30 uur

  ZATERDAGPrive lessen

  ZONDAGPrive lessen

 • 0633933782
 • Contact

  Laat een bericht achter!X

  AdresDinsdag Albardastraat Huizen Vrijdag Koers 41 1276 GP Huizen

  Schrijf je bericht hier

  Jouw bericht wordt verstuurd. Een moment geduld...

  Bedankt voor het versturen van je e-mail! Wij nemen spoedig contact met je op.

  Er was een probleem met het versturen van je bericht. Probeer het aub nog een keer.

  Vul aub voor het versturen alle velden in.

Blog

AMOK! Seminars in Denemarken

door admin | In Amok!, Seminars | op augustus 24, 2018

In het weekend van 18 en 19 augustus werden er AMOK! Seminars door Tom Sotis in Kopenhagen, Denemarken gegeven. Deze twee dagen werden georganiseerd door Frank Thorlacius. Hij runt een Krav Maga school in Valby Kopenhagen, daarnaast is hij ook AMOK! trainer. Vanwege het feit dat Tom Sotis vanuit Thailand op doorreis in Europa was, vond Frank het wel een geschikt moment om voor zijn leerlingen in Denemarken een tweedaags seminar te organiseren. Daar wilde ik natuurlijk bij aanwezig zijn!

Vrijdagochtend vertrokken wij (Nadine en ik) met de auto richting Kopenhagen. Eerst reden wij naar Puttgarden in Duitsland, daar de ferry naar Rodby in Denemarken en dan nog twee uur reistijd naar Kopenhagen. Vanuit Nederland kwam ook nog Ebru over om mee te trainen in het weekend, dat was helemaal top! 

De seminars op zaterdag en zondag begonnen om 10 uur en duurden tot 14 uur. Vier uur lang beide dagen intensief trainen :-). 
Er waren ongeveer 25 deelnemers, bijna allemaal met een Krav Maga achtergrond. We begonnen op zaterdagochtend binnen met dueleren en sparren. Van daaruit werden de tactics uitgelegd, zodat het framework voor iedereen bekend was. Iedereen trainde meteen al met veel intentie, dat was mooi om te zien. Veel wisselen van partner, zodat je zoveel mogelijk ervaring op deed. In de middag gingen we gelukkig naar buiten en konden wij in de frisse lucht trainen. Vervolgens ging Tom verder met de materie de diepte in. 

Op zondag hadden we eerst een korte herhaling van het materiaal dat op zaterdag was behandeld. Vervolgens ging we verder de tactics uitdiepen. In de middag werd ook nog stick tegen mes en pistool tegen mes behandeld, waarbij dezelfde principes werden uitgevoerd. Uitermate leerzaam en weer een geweldige ervaring! Als plus op het weekend, kreeg ik ook nog van Tom te horen dat ik verder door mag als AMOK! Trainer. Dit betekent dat ik het lesgeven in AMOK! verder kan opzetten. Dus houd de website in de gaten voor meer informatie hierover.

Hieronder nog een klein overzicht van het weekend.

 

Geen comments voor "AMOK! Seminars in Denemarken"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT ©Kenpo4U 2015. ALL RIGHTS RESERVED.