• Openingstijden

  LESTIJDENX

  DINSDAG20:30 - 22:00 uur

  VRIJDAG19:00 - 21:30 uur

  ZATERDAGPrive lessen

  ZONDAGPrive lessen

 • 0633933782
 • Contact

  Laat een bericht achter!X

  AdresDinsdag- en vrijdagavond Albardastraat 2 Huizen

  Schrijf je bericht hier

  Jouw bericht wordt verstuurd. Een moment geduld...

  Bedankt voor het versturen van je e-mail! Wij nemen spoedig contact met je op.

  Er was een probleem met het versturen van je bericht. Probeer het aub nog een keer.

  Vul aub voor het versturen alle velden in.

Blog

Brons en zilver bij het Nederlands Kampioenschap kenpo karate!

door Admin | In Toernooi | op april 28, 2013

Op zondag 28 april 2013 werd in Utrecht het jaarlijkse NK kenpo karate gehouden en dit keer specifiek op het gebied van vormen en self defense (technieken). In het najaar zal er ook nog een NK freestyle gehouden worden.

Voor de eerste keer deden twee deelnemers van Kenpo4U uit Huizen aan het NK mee. Dit waren Hicham Zanou en Willem Boere, beide hebben de gele band. Hicham en Willem deden zowel in de divisie vormen als in de divisie self defense mee. Beide heren hebben al geruime tijd hun korte vorm 1 geoefend en samen hadden ze ook een hele leuke creatieve technieken serie opgezet.


Hicham mocht als eerste zijn korte vorm 1 tonen. Wij waren zeer hoopvol gestemd, de laatste keren in de training liet hij een zeer strakke korte vorm 1 zien. Echter bij de start zaten helaas wat haperingen in de groet, wat mede door door de zenuwen kwam. Vervolgens toonde Hicham wel een hele strakke en krachtige vorm. Ondanks de haperingen in het begin, behaalde hij toch een derde plaats en daarmee een bronzen medaille!

Vervolgens was Willem Boere in zijn divisie aan de beurt om zijn technieken te tonen, waarbij Hicham hem aanviel. Willem zat in een lastige divisie van geel t/m blauw. Echter door creativiteit en doorzettingsvermogen wist ook Willem de derde plaats en een bronzen medaille te scoren!

Hicham was nog enigszins ontdaan van de resultaten bij de vormen, want hij had natuurlijk op hoger gehoopt. Echter in de self defense divisie kon hij nogmaals laten zien waarin hij in staat is. Willem was zijn aanvaller en Hicham timmerde er lekker op los, waarbij hij goede controle liet zien. Ook Hicham zat hier in een groep van geel t/m blauw. Het werk loonde, Hicham behaalde de tweede plaats en dus de zilveren medaille! Super gedaan! Hicham kreeg van verschillende instructeurs nog complimenten over de uitvoering. Altijd goed om te horen!

Uiteindelijk moest Willem nog zijn korte vorm 1 in de volwassen divisie tonen. Helaas had Willem ook door de zenuwen een kleine hapering, maar toch wist ook hij nog de derde plaats en dus de bronzen medaille te behalen.

Dus 3 brons en 1 zilveren medaille hebben de Kenpo4U deelnemers op het NK behaald! Voor een eerste keer een heel mooi resultaat! Van harte gefeliciteerd! Volgende keer komen we hopelijk met een grotere groep kenpo deelnemers, dan weten wij zeker dat we nog mooiere resultaten gaan behalen!

Geen comments voor "Brons en zilver bij het Nederlands Kampioenschap kenpo karate!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

COPYRIGHT ©Kenpo4U 2015. ALL RIGHTS RESERVED.